DARI PEMBEKAL UNTUK PEMBEKAL

DARI PEMBEKAL UNTUK PEMBEKAL

Friday, 23 March 2012

PRODUK KESIHATAN LELAKI MALAYA

Salam Hormat dan Salam Sejahtera,
jomkebom kini melancarkan e-borong produk dan mereka yang ingin memulakan produk pelbagai kepada semua rakyat Malaysia. Harga jomkebom amat berpatutan dan mampu kepada setiap mereka bagi memulakan perniagaan.  Jadikan perniagaan produk jomkebom sebagai rezeki sampingan dan jadikan ianya perusahaan yang hebat untuk anda.

jomkebom now launched the e-wholesale suppliers and products for those who want to start a multi-product to all Malaysians. Jomkebom price is very reasonable and affordable to every one of them to start a bussiness. Make jomkebom products business as a great business for you.

Sila layari : http://ubatterapifurqon.blogspot.com/ mengenai perubatan dan produk rawatan islam di dalam rawatan sihir, santau dan saka.





PRODUK DAN HARGA


MADU HERBA "BIDADARI - ASLI 100%
HARGA JUALAN  : RM95.00 - tidak termasuk kos pos
BERAT : 980g
Hubungi : 0126670671/0172918258

Produk ini adalah keluaran Bumiputra khusus kepada para isteri dan wanita.  Kandungannya terdiri daripada Madu Indera Giri Riau yang asli 100% dengan herba yang terdiri dariapada herba-herba terdiri  :-

1. Gajah beranak - rawatan penyakit puan
2. Akar Serapat Akar serapat ( ekor rimau @ tapak harimau adalah panggilan orang pedalaman sabah } adalah antara ramuan dalam produk awet muda.  Khasiat : Memulih urat saraf,sendi, memulih kesihatan wanita,menyempitkan lubang vagina .Bagus untuk awet muda.
3. Manjakani atau kelentit kering : Berkhasiat meningkatkan penguasaan golongan wanita, masalah keputihan alat sulit wanita, baik untuk penjagaan kesihatan wanita, memulihkan peranakan (rahim) wanita, merawat masalah sengugut.
4. Akar Sekecut - mengecutkan rahim, melancarkan peredaran darah dan memberikan kelegaan.
5. Kacip Fatimah -bekhasiat untuk meningkatkan libido (syahwat) dan kesihatan baik bagi wanita.

Peraturan Pemakanan :

a) Diambil 2x sehari (amalkan membaca selawat sebelum memakan madu)
b) Boleh dicampur dengan air masak
c) Tiada pantang larang memakannya.  Sesuai juga kepada mereka yang mengidap penyakit kencing manis.

Nota : Amalan kepada mereka yang sering mengambil campuran herba ini akan nampak bertenaga dan muda.






MADU HERBA "ORANG KUAT" - ASLI 100%
HARGA JUALAN  : RM95.00 - tidak termasuk kos pos
BERAT : 980g
Hubungi : 0126670671/0172918258

Madu Tualang Riau "Orang Kuat" merupakan madu herba yang digabungkan dengan kandungan herba Kucing Galak, Ubi Jaga, Tongkat Ali dan ramuan akar-akar herba. Khasiat herba :
1. Kucing Galak - untuk mengubati penyakit kulit, merawat ulser mulut, kuatkan tenaga batin dan menambahkan kekuatan badan.
2. Ubi Jaga - kegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodsiak iaitu tertumpu untuk meransang seks.  Ubi Jaga mampu mengatasi masalah kesihatan kelakian dan meningkatkan tenaga serta mampu memulihkan tenaga batin termasuk membantu edaran darah dalam badan.  Selain itu didakwa ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan sering diminum sebagai tonik umum untuk lelaki.  Ia boleh membantu menambahkan keinginan seks (sex drive) dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.
3. Tongkat Ali Merah - Tongkat Ali Merah yang dikatakan memiliki khasiat yang ampuh untuk lelaki.

Peraturan Pemakanan :

a) Diambil 2x sehari (amalkan membaca selawat sebelum memakan madu)
b) Boleh dicampur dengan air masak
c) Tiada pantang larang memakannya.  Sesuai juga kepada mereka yang mengidap penyakit kencing manis.

Nota: Baik kepada setiap lelaki untuk mengambil Madu herba "Orang Kuat". Meningkatkan Stamina kelakian semasa berjimak.  Mengamalkannya baik untuk kesihatan dalaman dan luaran.


Kami Pengedar MACA Delay Spray di Malaysia. Spray 15-20 minit dah boleh "bersama". Fuyoo masalah pancut awal tiada lagi.  SMS/Wasap <Maca> ke 012-6670671 atau 0172918258

Harga Jualan : RM65.00 Sekotak
Harga Borong : RM30 Sekotak (Min 10 kotak)

Sekali spray, abang akan bertahan sehingga 24 jam

Batang menegang dengan bangganya tapa ada rasa geli sehingga berjam-jam lamanya.

Isteri puas sehingga 6x klimaks, tapi si Awang tetap tenang dan masih belum puas.

Cubalah produk ini. Harga mampu beli, dan bandingkan harga kami dengan jualan di web-web yang lain.

Jangan tengok-tengok jer, belilah satu.. Jaminan memang tahan lama, dan tersenyum hingga ke esok pagi...

Perhatian: Jangan digunakan sekiranya isteri anda mengandung atau anda mengalami kecederaan kepada zakar anda.





Kami Pengedar Pewangi lelaki "Pheromances" di Malaysia. Spray pada tuboh badan dan tengkuk anda sebelum memulakan "tugas" anda di ranjang.  Isteri anda akan mengalami perubahan seksual yang memuncak dengan bauan yang telah dispray.  AWAS... jaga bahagian telinga anda kerana isteri anda mungkin tidak dapat mengawal emosional seks yang memungkinkan kegeramannya mengigit cuping telinga anda.  CUBA kalau anda ingin merasakan keniknmatan itu.   SMS/Wasap <PHEROMANCES> ke 012-6670671 atau 0172918258

Harga Jualan : RM65.00 (termasuk pos laju)
Harga borong : Sila hubungi admin bagi mendapat harga borong.

Pheromance adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan yang boleh mempengaruhi tingkahlaku. Pada manusia, Pheromone berupa bau yang boleh dikesan oleh Vemeronasal Organ (VNO) yang terletak di bahagian keras dari septum nasal (batang hidung) yang kemudiannya diproses oleh otak untuk menimbulkan reaksi pada individu yang menerima.

Kehadiran heromone berfungsi sebagai daya seksual memudahkan hubungan sosial dan boleh meningkatkan keyakinan diri.  Pheromanone terhasil secara semulajadi oleh badan manusia namun sukar untuk dikekalkan memandangkan aktiviti seharian manusia menyebabkan kita perlu mandi.  Penggunaan sabun akan menyikirkan Pheromone semula jadi badan.

Pheromone diperlukan untuk keseimbangan semulajadi manusia terutamannya dalam perhubungan dengan pasangan.  Disebabkan keperluan ini, Pheromances dihasilkan untuk mengembalikan keseimbangan tersebut.  Pheromances mengandungi 50x kuasa Pheromances untuk mengembalikan keseimbangan tersebut. Pheromances mengandungi 50x kuasa Pheromanean berbanding wangian pemikat perempuan yang lain secara langsung memberik hasil yang terbaek...














HARGA 30ML SEBOTOL : RM 30.00 
HARGA BORONG : Sila hubungi Admin..
http://minyaklintahgunungtokayah.blogspot.com/
Hubungi : 0126670671/0172918258

Minyak Lintah Gunung Tok Ayah merupakan minyak urutan terbaik no. 1 bagi para lelaki dan suami yang mengalami masalah "lembik" zakar dan kurang pembesaran (maklumat lanjut, sila layari ke web http://minyaklintahgunungtokayah.blogspot.com/).




Nota : Bagi mendapatkan kenikmatan yang amat berbeza semasa "bersama". sapu sedikit minyak lintah di atas kepala zakar sebelum zakar menembusi kemaluan isteri.

Minyak lintah Gunung Tok Ayah merupakan alternatif perubatan trandisional sejak berabad-abad yang lampau.  Minyak lintah gunung Tok Ayah telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah gunung asli terbaik no. 1 di Malaysia.  Tiada sebarang bahan kimia dan pengawet dicampur.  Minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki yang mempunyai zakar yang "lembik" serta gagal bertahan di atas ranjang. 




Harga Jualan : RM65.00 (Termasuk poslaju)
Harga Borong : RM18.00 (min order 10 Kotak)
http://www.sapurasa.com/

SAPURASA Power Gel™ merupakan tonik terbaik untuk anda menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang atau pancutan sebelum masanya. Dengan formulasi 100% herba semulajadi tanpa bahan kimia, SAPURASA Power Gel™ terbukti sebagai pilihan tepat untuk anda mendapatkan hasil menakjubkan seperti:



Tahan Lama
di ranjang dan anda mempunyai kawalan penuh terhadap isteri anda

Tentu seronok apabila ketika berjimak, anda ibarat pemandu F1 yang cekap dan tidak mudah terbabas. Dengan SAPURASA Power Gel™, anda mempunyai kawalan penuh dan dapat memandu pasangan anda hingga ke garisan penamat dengan selamat dan penuh dengan kenikmatan


Klimaks Berkali-kali
Isteri sudah pasti capai kenikmatan agung, yang sukar diungkap dengan kata-kata

SAPURASA Power Gel™ mampu memberikan kenikmatan bersetubuh atau klimaks bukan setakat sekali, tetapi beberapa kali. Dengan erti kata lain, walaupun air mani sudah keluar, tetapi senjata anda masih berfungsi dan masih mampu untuk mendayung sampan memuaskan pasangan anda.


Air Mani Yang Pekat
Mampu membuatkan pasangan anda mengandung dan membuatkan pasangan menikmati satu pancutan yang amat nikmat

Kandungan SAPURASA Power Gel™yang terdiri daripada herba dan tonik yang telah diujikaji, telah berjaya membuatkan air mani keluar dengan banyak dan serta berkualiti dari senjata anda. Ibarat kata seperti pancutan pada malam pertama bagi sang teruna

Menyegarkan kembali
hubungan seksual anda dengan pasangan anda

Jika sebelum ini, hubungan jimak atau seksual anda hanyalah sekadar tunaikan hajat dan bukannya mencari kenikmatan, maka SAPURASA Power Gel™ merupakan tonik ajaib untuk anda. Ibarat sang teruna, ia mampu membuatkan pasaangan anda merasai perubahan keperkasaan anda. Ubah suasana ranjang anda dengan suasana yang segar dan penuh nikmat selepas ini 


VIMAX ORIGINAL (MADE IN CANADA) LOT NO. 9972 - 
Harga jualan : RM170.00 (Termasuk kos poslaju)
Harga Borong : RM100.00 (min order 3 botol)
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Pil VIMAX adalah herba tradisional yang diproses secara saintifik untuk memberi kesan yang sangat efektif yang bakal menjadikan anda lelaki TERHEBAT No.1. Ianya bukan sahaja membantu anda memanjangkan, malahan membesarkan zakar anda.  Ia juga dapat menaikkan keinginan sex anda serta meningkatkan kesihatan sex dan serta membantu anda mendapatkan ketegangan yang anda tidak akan kecewa. Pil VIMAX ini dihasilkan dari formula gabungan herba dari seluruh dunia untuk memberi kepuasan seksual anda.

NOTA: Kami tidak menjanjikan perubahan fizikal zakar anda secara segera.  Ini bergantung kepada cara pengambilan dan amalan makanan pil ini, serta saiz tubuh dan hormon anda. 



S
STUD 100 - Spray Delay Men
Harga Jualan : RM65.00 Sekotak
Harga Borong : RM30.00 Sekotak (min order 10 kotak)


 STUD 100® adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Ia mengandungi Lidocaine 9.6% (w/w), anestetik topikal yang terkenal. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, STUD 100® digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

STUD 100® diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

STUD 100® dijual di AS, UK dan di lebih 60 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang STUD 100® bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 25 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuan STUD 100® , dan berterusan berbuat demikian.





VIMAX KAPSUL BIRU PUTIH  
Harga Jualan :  RM130.00 Sebotol
Harga Borong : RM85 sebotol (Min order 3 botol)
Contact : 0126670671 / 0172918258

Tidak seperti VIMAX Canada, VIMAX ASIA lebih kepada "instant" booster untuk memberi "semangat" dan bertahan lama ketika melakukan hubungan kelamin.


  • Memulihkan kemampuan seksual
  • Meningkatkan kemampuan seksual
  • Meningkatkan kemampuan ereksi
  • Memanjangkan kemampuan ereksi
  • Meningkatkan tahap hormon testeosterone sehingga 30%
Digunakan khusus untuk :
  • Memiliki ereksi yang kuat dan keras.
  • Membantu menguatkan aliran darah dan sekali gus ereksi anda bertambah dan zakar akan kelihatan lebih besar.
  • Menguatkan fungsi prostat & menghalang radang prostat.
  • Meningkatkan keinginan seks dan stamina.
  • Zakar anda kelihatan tegap.
  • Memberi ereksi yang anda perlukan. Setiap masa yang anda inginkan.
  • Membantu anda untuk menaikkannya dan kekal tegang.
  • Dapat memberi perjalanan darah yang lebih baik.
  • Menghindarkan pancutan pra-matang.
  • Meningkatkan kesuburan sperma, mencergaskannya. 
  • Air mani bertambah banyak dengan pancutan yang puas dan berganda.
Ini adalah produk yang diimport dan dihasilkan dengan kombinasi bahan-bahan berikut :

Cuscutae seeds
Saw Palmetto
Horny Goat Weed
Hawthorne Berry
Gingko Biloba
Ginseng 
Tribulus

Untuk makluman produk ini dikeluarkan di kilang tempatan dengan kebenaran khas dari syarikat utama di Canada.  Ianya dikeluarkan hanya untuk kegunaan tempatan sahaja.

NOTA: Kami tidak menjanjikan perubahan fizikal zakar anda secara segera.  Ini bergantung kepada cara pengambilan dan amalan makanan pil ini, serta saiz tubuh dan hormon anda.  Disarankan meminum air yang banyak setelah mengambil kapsul VIMAX POWER.

    CAT WOMEN - CECAIR PERANSANG SEKSUAL
    Harga Jualan : RM45.00 sebotol
    Harga Borong : RM15 sebotol (min order 1 dozen)
    Contact : 0126670671 / 0172918258

    Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?
    Jangan risau……

    Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Cat Women Sex Drops….mengatasi masalah dingin seks..

    Kesan :
    Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
    Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

    Amaran :
    Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
    Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
    Hanya untuk pasangan yang sah.

    Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

    Perhatian:
    Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

    Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
    Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.

    Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
    Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.


    Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
    Caranya: tuangkan germany masuk ke dalam botol cat woman.jadikan satu botol


     

    GERMANY SEX DROPS - PERANSANG SEKS UNTUK ISTERI

    Harga Jualan : RM80.00 x 3 Botol 5ml
    Harga Borong : RM15.00 sebotol (min order 1 dozen)



    Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?

    Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? 

    Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu ,

    atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri? Kami ingin berkongsi cerita dengan anda di sini:



    Ramai wanita mengalami libido yang rendah tetapi wanita malu untuk mengakui bahawa mereka mempunyai masalah ini. Secara umumnya, hampir 40% wanita akan mengadu tentang libido yang rendah pada satu ketika dalam hidup mereka. Tetapi kerana wanita malu untuk mengakui, mereka tidak bercakap mengenainya dengan rakan-rakan mereka bahawa mereka perlu membantu untuk meningkatkan nafsu seks wanita.


    Wanita di antara umur 30 dan 50 adalah lebih besar kemungkinan untuk mempunyai isu nafsu yang makin berkurang. Selain faktor umur, penurunan nafsu seks wanita di kalangan wanita boleh menjadi sama ada fizikal atau psikologi. 

    Berikut adalah beberapa faktor fizikal yang menyebabkan libido yang rendah pada wanita:

    Sebahagian daripada sebab-sebab psikologi bagi libido yang rendah di kalangan wanita adalah: tekanan, kebimbangan, kemurungan, waktu kerja yang panjang, penderaan seksual, tidak selesa atau menyakitkan pengalaman seks lalu atau masalah hubungan dengan pasangan.

    Habis tu, tak kan anda nak tengok atau biarkan perkara sebegini berlaku, mungkin pada anda atau pasangan anda juga?

    Anda harus bertindak sekarang!!! Saya ada bawakan berita gembira untuk suami isteri yang inginkan kebahagiaan dalam melayari alam rumahtangga. Kembalikan kenikmatan rumahtangga dengan produk terkini yang terbukti berkesan dan selamat!



    Apa itu Germany Sex Drop?



    Germany Sex Drop sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk melakukan hubungan seks. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.


    Germany Sex Drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. 5 ke 10 titik Germany Sex Drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air alcohol dan bergas (baca arahan sebelum menggunakan) Germany Sex Drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.


    Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 5 minit dengan GERMANY SEX DROP!!

     



     

    Untuk SELESAIKAN Libido atau masalah Sex Drive atau untuk Membangkitkan isteri atau pasangan anda  dalam 5 minit, kami memperkenalkan Germany Sex Drops untuk anda. Ini aman dan jauh lebih baik daripada banyak produk lain seperti Spanish Fly yang membantu untuk meningkatkan dorongan seks.



    Ini adalah hasil yang boleh anda harapkan dengan mengambil Germany Sex Drops bagi peningkatan libido:-

    1. Meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks
    2. Lebih sering minat pada seks
    3. Waktu respon seksual, ghairah lebih cepat dan lebih sedikit masa untuk klimaks
    4. Sensasi seksual dan orgasme
    5. Stimulasi klitoris
    6. Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
    7. Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris
    8. Menjadikan ianya LEBIH  SCREAM !
    Kandungan :

    Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.

    Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol malah tiada kesan sampingan

    Kesan :

    Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.



    Cara Guna:


    German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German sex drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan) German sex drop dijamin selamat.


    Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

    Amaran:
    1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
    2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
    3- Hanya untuk pasangan yang sah.
    4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.





    SEMENAX (MEMEKAT AIR MANI)
    Harga Jualan RM180.00/1 bottle
    Harga Borong : RM120.00 sebotol (min order 3 botol)
    Contact : 0126670671 / 0172918258

    Pills SEMENAX adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma yang berkualiti secara semulajadi.  Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali, ianya bagus untuk mendapatkan sperma yang berkualiti.  Semenax adalah jawapan buat anda.  Khasiat SEMENAX air mani lebih banyak setiap kali anda terpancut.


    SEMENAX is a sexual enhancement supplement aimed to help men gain semen volume and increase sexual please when they orgasm.  Men have used this already popular supplement worldwide for many years and this is credit to its achievement.  More powerful orgasms will provide you and your partner with more pleasure and restore your confidence in yourself in the bedroom.

    All the ingredients in SEMENAX have been specifically chosen for their properties to enhance male performance during sexual activities.  It is primarily made up of herbs and amino acids, which considerably increase semen production and volume.  When you ejaculate, the muscles in your penis contract to eject semen.  The more semen you have, the longer the contractions you have, and therefore your orgasms last longer and more powerful.





    EXTENZE KAPSUL NO. 1 DI USA
    Harga Jualan RM 180.00/ 1 pack 30 Kapsul 
    Harga Borong RM100.00 sekotak (Min order 3 kotak)
    Contact : 0126670671 / 0172918258

    Apa Penyelesaian kepada masalah Lelaki yang mempunyai Zakar Kecil, Pendek, Lembik serta tidak berfungsi normal


    Image result for kapsul extenze




    Dengan berjuta-juta pengguna yang telah mencuba kapsul Extenze, Extenze cepat mencapai jualan No. 1 terbaik dan dipercayai Male Enhancement semulajadi di pasaran.  Kejayaannya telah sudah memaparkan melintasi pelbagai spektrum seperti di pelbagai media.

    Mengapa pil extenze dianggap pil no 1 untuk lelaki.

    Pil extenze kini menjadi pil no 1 di dunia yang digilai oleh lelaki.. Kenapa ini terjadi?  Bukan sahaja orang biasa sahaja yang menggilainya, bahkan ahli sukan yang terkenal dalam bidang mereka pun menggilai pil extenze.  Jawapanya adalah sungguh mudah.  Pil extenze sungguh mujarab dan berkesan.

    Pil extenze mengandungi lebih daripada 20 ramuan yang terdiri daripada herba yang boleh dipercayai dan terbukti berkesan kepada pengamalnya. Pengambilannya adalah satu kapsul sehari.. Cukup mudah dan mujarab.

    Extenze diformulasi daripada herba tulen 100% dan tidak menggunakan sebarang bahan kimia yang akan membuat kita menghadapi kesan sampingan di kemudian hari.

    Ada satu alasan yang sederhana dan logik mengapa Extenze menikmati perhatian seperti itu - it works?
    NOTE: We do not promise physical changes your penis immediately. This depends on how the pill intake and food practices, as well as body size and your hormones.





    VIGRX PLUS NO. 1 DI USA
    Harga Jualan : RM 180.00/1 Pack 60 kapsul 
    Harga Borong : RM120.00 1 pack (min order 3 pack)
    Contact :  0126670671 / 0172918258

    Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu…
    • Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
    • Menambah Stamina Seks Anda.
    • Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!
    Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan Vigrx Plus, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.

    Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

    Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.
    Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.
    Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.
    Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.
    Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.

    Jangkamasa Perubahan Selepas Pengambilan Vigrx Plus

    Bulan Pertama: Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Vigrx Plus pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.
    Bulan Kedua: Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.
    Bulan Ketiga: Sekarnag bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.
    Bulan Keempat-12: Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus, lebih bagus hasilnya.
    Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus mengikut sukatan yang disarankan.



    Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus
    • Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
    • Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
    • Menguatkan zakar
    • Membantu pengaliran darah dizakar.
    • Menambah hormon kelakian
    • Menambah stamina lelaki
    MACA TONGKAT ALI EXTRA
    RM 90.00 Sekotak

    Maca Tongkat Ali ialah candy manis (berbentuk serbuk seperti glukosa) dan berperisa strawberi.  Cara makan Maca Tongkat Ali ialah dengan cara memasukkan ke dalam mulut di bawah lidah dan ianya boleh hancur dalam sekelip mata sahaja iaitu tidak sampai 30 saat .  Ianya bertindak pantas dan cepat meresap masuk ke dalam tubuh badan kita disebabkan ianya berbentuk GLUKOSA.

    Kegunaa Maca Tongkat Ali ialah untuk melancarkan perjalanan darah.  Ianya bertindak pantas dan meransang nafsu seks bagi lelaki dan wanita.  Selepas 15 minit memakan Maca Tongkat Ali bertindakbalas berikut akan mula berlaku antarannya yang dikongsikan oleh pengguna.


    • Kepuasan Suami Isteri
    • bertenaga dan bersemangat
    • mudah teransang
    • kesannya berlanjutan sehingga 3 hari... sungguh hebat
    • Hebat tahap keteganggan.
    • Kuat daya kemutan
    • Kurang naik Lembik
    • Lemah tenaga batin
    • Kurang eraksi atau susah nak tegang
    • Kepuasan berulang-ulang
    • Panjang waktu bertahan dan melambatkan pancutan mani
    • Berganda nafsu keintim
    • Melancarkan pengedaran darah
    • Menambah air mani.

    .
    POWDER CATUABA - Terbukti hebat diranjang
    Harga Jualan RM 85.00 (9 sachets)
    Harga Borong RM65.00  (Min order 10 kotak)


    CATUABA NOURISHING ESSENCE



    Satu Asimiliasi Daripada Ilmu Purba Dan Moden Dilengkapi Dengan Penyelidikan Saintifik Yang Terbukti!



    Catuaba Nourishing Essence Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!

    Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, Catuaba Nourishing Essence Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, Catuaba Nourishing Essence dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah!

    Kesan-kesan Pemulihan Yang Akan Terjadi Bila Mengamalkan Catuaba





         

    Evo-7 (Amat sesuai kepada golongan Diabetes)
    Rujukan : http://ev0-7.blogspot.com/

    market price RM 180.00/1 Kotak
    jomkebom price RM160.00/1 Kotak - save RM 20.00
    Contact : 0126670671 / 0172918258


    Masalah kepada pesakit DIABETES mengenai masalah seksual dapat dihadapi. SATU sachet sudah cukup memberi kebahagian anda walaupun usia menjangkau 70 tahun.  Antara KEBAIKAN Evo-7 adalah
    1. Mempercepatkan pengaliran darah
    2. Melawaskan pembuangan air kencing
    3. Anti pembesaran prostat
    4.Meningkatkan daya seksual lelaki
    5. Menurunkan kolestrol


    Sijil Pengkelasan Produk Disertakan Di bawah





    PACAK LANGIT.. HEBAT UNTUK LELAKI
    Harga Jualan : RM 60.00/1 Pack 10 kapsul
    Harga Borong : RM 22.00 sebotol (Min order 1 dozen)
    Contact : 0126670671 / 0172918258


    Ubat Pacak Langit DI DALAM PACKAGING BARU ADALAH AMAT HEBAT.  Pada asalnya adalah gabungan akar-akar kayu yang perlu direbus selama sekurang-kurangya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang.  Dengan perkembangan zaman, Pacak Langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar-akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk. Maka lahir kapsul pearl yang menjanjikan kehebatan diranjang bermula.

    Hanya sebiji sahaja untuk:

    Merawat kegagalan erektil

    Merawat Pancutan Pramatang
    Meningkatkan libido
    Meningkatkan pengeluaran air mani
    Memanjangkan tempoh ereksi
    Merawat masalah Prostate
    Membersihkan buah pinggang
    Meningkatkan tenaga dan stamina

    Pacak Langit Pearl dihasilkan dengan 100% herba asli yang dijamin tidak membawa sebarang kesan sampingan malah ianya selamat untuk semua peringkat umur dan juga selamat walaupun anda mengalami masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.  Teruskan membaca untuk mengetahui senarai bahan - bahan yang digunakan untuk menghasilkan mutiara hebat ini!



    ORIGINAL VAKOOU AMERICAImage result for seluar vakoou
    Harga Jualan RM 100.00 x 3 Kotak
    Contact : 0126670671 / 0172918258

    Seluar dalam yang memberikan penjagaan kepada alat sulit lelaki.  Amat sesuai dipakai dan memberi keselesaan anda.  Ia juga dapat menyuburkan alat sulit lelaki dengan magneti yang terdapat pada seluar berkenaan.

    Maklumat lanjut boleh dirujuk pada web : http://untuklelaki.net/?product=1743


    PL GEL TAHAN LAMA (SIZE 2ML)
    Image result for PL Gel


    Harga Jualan : RM 60.00 (1box)
    Harga Borong : RM 17.00 Sebotol (min order 1 dozen)
    Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258


    Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa Buku - Hanya dengan Sapuan Gel - 100% herba Asli - Tanpa ubatan kimia. Hasil segera yang berkekalan selamanya.




    BSY NONI BLACK HAIR

    Harga Runtoh : RM 100.00 sekotak
    Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258


    Menjaga kesihatan rambut di samping menjadikan uban anda menjadi hitam.  Menjadikan rambut sihat di samping merawat rambut yang mudah beruban.  Pilihan wanita kini bagi mencantikan rupa wajah mereka.  Wajah tampak menjadi semakin muda.

    Noni Black Hair Magic



    • Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut.  Intipati semulajadi tulin daripada Polygonum Multiflorum Thunb, ginseng untuk memulihkan kesihatan akar rambut yang beruban bila kerap digunakan.  Akan menghitamkan rambut anda semula melalui pemulihan terapi ginseng dan Noni.  Keberkesannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada produk lain di pasaran.
    • Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaannya. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan di mana saja.  Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akhir rambut.  Gunakan 20ml (satu sachet) untuk setiap kali penggunaan.
    • Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi.  Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban yang merunsingkan anda.
    • Berkesan dalam tempoh 7-10  minit sahaja.  Digalakkan penggunaan 2 atau 3 kali dalam sebulan untuk terapi rmbut dan kulit kepala yang bermasalah.




    Image result for bathmates

    BATHMATE PAM PEMBESAR ZAKAR NO. 1 UK
    Harga Jualan : RM 180.00 Sekotak
    Harga Borong : RM 130.00 Sekotak (Min Order 2 kotak)

    Bathmate Pam Pembesar Zakar no. 1 di UK
    Zakar lebih besar, lebih mantap, lebih stamina dengan Bathmate...

    Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air.  Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air.  Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan 25x lebih berkensan dari pam zakar yang lain.



    Manafaat Bathmate (rujuk video di atas)

    • Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci
    • Menambah kelebaran zakar
    • Zakar lebih mantap
    • Menambah stamina seksual
    • Membesarkan kepada zakar
    • Hentikan pancutan pramatang
    • Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok



    PRO EXTENDER (PENIS ENLARGEMENT)
    Harga Jualan : RM 130.00 ( 1 set)
    Harga Borong : RM 80.00 (min order 3 set)
    Contact : 0126670671 / 0172918258

    MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKEKALAN.


    ProExtender akan memanjang dan menambah ukur lilit zakar anda menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan.  Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar.  Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

    ProExtender mempunyai 2 batang rod yang berisi spring.  Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewatu menegang), satu bendtuk daya atau tarikan akan dikenakan pda zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Power Extender).







    ProExtender mampu menambahkan kepanjangan zakar anda kepada beberapa inci mengikut kepanjangan yang anda idam-idamkan selama ini. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya, seterusnya menghasilkan kesan yang berkekalan!

    Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

    jomkebom  Sila hubungi  012 6670671 (HQ) / 0172918258

     bagi mendapatkan pertanyaan lanjut.  Sekian, terima kasih.


    jomkebom  Please contact  0126670671 (HQ) or email to jomkebom@  0172918258 
                          
    for further inquiries. Thank you


    Nota:  Segala penerangan di atas adalah melalui maklumat yang diperolehi daripada beberapa website bagi setiap produk berkenaan.  Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya penggunaan produk ini menjejaskan kesihatan anda.  Harap maklum.\

    Peringatan : Khusus kepada pasangan yang bernikah sahaja. ZINA HARAM DI SISI AGAMA ISLAM.