DARI PEMBEKAL UNTUK PEMBEKAL

DARI PEMBEKAL UNTUK PEMBEKAL

Friday, 23 March 2012

PRODUK KESIHATAN LELAKI MALAYA

Salam Hormat dan Salam Sejahtera,
jomkebom kini melancarkan e-borong produk untuk pembekal dan mereka yang ingin memulakan produk pelbagai kepada semua rakyat Malaysia. Harga jomkebom amat berpatutan dan mampu kepada setiap mereka bagi memulakan perniagaan.  Jadikan perniagaan produk jomkebom sebagai rezeki sampingan dan jadikan ianya perusahaan yang hebat untuk anda.

jomkebom now launched the e-wholesale suppliers and products for those who want to start a multi-product to all Malaysians. Jomkebom price is very reasonable and affordable to every one of them to start a bussiness. Make jomkebom products business as a great business for you.





Products and Price 



HIMALAYA HERBS CONFIDO
RM 90.00 SEBOTOL/60 KAPSUL
ZAKAR KERAS DAN LAMBAT PANCUTAN
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258
Stok Kehabisan...Maaf

CONFIDO adalah formulasi yang selamat, POWER DAN MEMPUNYAI NAMA DI DALAM PERUBATAN SELURUH DUNIA DENGAN NAMA BERJENAMA HIMALAYA HERBS, Memberi saingan kepada ubat-ubat seperti VIMAX serta ubat-ubat yang popular masa kini.  Kos murah tapi amat berkesan serta memberikan kepuasan kepada pasangan anda.  Dengan bertindak melalui laluan neuro-endokrin.  CONFIDO turut melibatkn pengawalan proses ejakulasi.


Manafaat daripada CONFIDO


  • CONFIDO membantu dalam mengekalkan pengeluaran sperma normal.
  • CONFIDO menghalang pancutan pramatang
  • CONFIDO membantu memulih tenaga batin
  • CONFIDO memkatkan air mani
  • CONFIDO memberi perbezaan zakar pada tahap yang memuaskan.

Arahan mengambil kapsul CONFIDO :
Ambil 1 biji 1 jam sebelum tidur

CONFIDO adalah formulasi yang selamat, bukan hormon Ayurveda yang bertindak ke atas pusat-pusat emosi yang lebih tinggi di dalam otak dan tempatan pada organ seks secara langsung atau tidak langsung.  CONFIDO mengurangkan kerisauan dan menenangkan individu.  Dengan bertindak melalui laluan neuro-endokrin.  CONFIDO turut melibatkn pengawalan proses ejakulasi.

Bahan FLAVONOID
Kapsul Tunjuk Langit mengandungi bahan Flavonoid yang tinggi.  Ini adalah bahan enzim semulajadi yang dapat meransang membuka pembuluh darah bagi melancar perjalanan darah keseluruh badan serta membekalkan nutri dan oksigen dan bertindak sebagai anti-pengoksidaan.

Kesan Sampingan CONFIDO:
CONFIDO tidak mempunyai sebarang kesan sampingan jika diambl mengikut dos yang ditetapkan. CONFIDO dari HIMALAYA HERBS adalah jenama terkenal yang disahkan oleh lebih 250,000 doktor di seluroh dunia dan digunakan oleh pelanggan-pelangga di lebih 60 negara.  Produk Himalaya Herbs telah menjalani  klinikal dan diseragamkan mengikut kepiawaian standard Antarabangsa.

Nota : Disarankan meminum air yang banyak setelah mengambil kapsul CONFIDO.

Himalaya Confido is an effective herbal remedy to treat sexual disorders in men that include, Spermatorrhea – a condition of excessive, accidental ejaculation, premature ejaculation and Nocturnal emission involves ejaculation during sleep. 


Himalaya Confido is an herbal sexual remedy helps to maintain normal sperm production and also prevent premature ejaculation. It acts on the higher centers of emotions in the brain and acts locally on the sex organs directly or indirectly. Confido also reduces anxiety and calms the individual by acting through the neuro-endocrine pathway. This pre ejaculation medicine regulates the process of ejaculation, improves sperm count and fight against low sexual desire. Controlling premature ejaculation is no longer troublesome with Confido.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


MADU TUALANG JOMKEBOM - ASLI 100%
HARGA PASARAN : RM130.00 - BERAT 1KG
HARGA JOMKEBOM RM70.00 - BERAT 1KG
(IMAGE DI ATAS HANYA CONTOH.  PRODUK KAMI DIJUAL TANPA LABEL)
-------------------------------------------------------------------------------------------------


HARGA 30ML SEBOTOL : RM 60.00 - percuma kos pos laju.
HARGA RUNTUH : RM 120.00 (3 BOTOL) - Kos pos RM 10.00
http://minyaklintahgunungtokayah.blogspot.com/

Minyak Lintah Gunung Tok Ayah merupakan minyak urutan terbaik no. 1 bagi para lelaki dan suami yang mengalami masalah "lembik" zakar dan kurang pembesaran (maklumat lanjut, sila layari ke web http://minyaklintahgunungtokayah.blogspot.com/).




Nota : Bagi mendapatkan kenikmatan yang amat berbeza semasa "bersama". sapu sedikit minyak lintah di atas kepala zakar sebelum zakar menembusi kemaluan isteri.

Minyak lintah Gunung Tok Ayah merupakan alternatif perubatan trandisional sejak berabad-abad yang lampau.  Minyak lintah gunung Tok Ayah telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah gunung asli terbaik no. 1 di Malaysia.  Tiada sebarang bahan kimia dan pengawet dicampur.  Minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki yang mempunyai zakar yang "lembik" serta gagal bertahan di atas ranjang. 




HARGA ASAL : RM80.00
HARGA PROMOSI : RM50.00
HARGA RUNTUH : RM100.00 (3 KOTAK)
http://www.sapurasa.com/

SAPURASA Power Gel™ merupakan tonik terbaik untuk anda menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang atau pancutan sebelum masanya. Dengan formulasi 100% herba semulajadi tanpa bahan kimia, SAPURASA Power Gel™ terbukti sebagai pilihan tepat untuk anda mendapatkan hasil menakjubkan seperti:



Tahan Lama
di ranjang dan anda mempunyai kawalan penuh terhadap isteri anda

Tentu seronok apabila ketika berjimak, anda ibarat pemandu F1 yang cekap dan tidak mudah terbabas. Dengan SAPURASA Power Gel™, anda mempunyai kawalan penuh dan dapat memandu pasangan anda hingga ke garisan penamat dengan selamat dan penuh dengan kenikmatan


Klimaks Berkali-kali
Isteri sudah pasti capai kenikmatan agung, yang sukar diungkap dengan kata-kata

SAPURASA Power Gel™ mampu memberikan kenikmatan bersetubuh atau klimaks bukan setakat sekali, tetapi beberapa kali. Dengan erti kata lain, walaupun air mani sudah keluar, tetapi senjata anda masih berfungsi dan masih mampu untuk mendayung sampan memuaskan pasangan anda.


Air Mani Yang Pekat
Mampu membuatkan pasangan anda mengandung dan membuatkan pasangan menikmati satu pancutan yang amat nikmat

Kandungan SAPURASA Power Gel™yang terdiri daripada herba dan tonik yang telah diujikaji, telah berjaya membuatkan air mani keluar dengan banyak dan serta berkualiti dari senjata anda. Ibarat kata seperti pancutan pada malam pertama bagi sang teruna

Menyegarkan kembali
hubungan seksual anda dengan pasangan anda

Jika sebelum ini, hubungan jimak atau seksual anda hanyalah sekadar tunaikan hajat dan bukannya mencari kenikmatan, maka SAPURASA Power Gel™ merupakan tonik ajaib untuk anda. Ibarat sang teruna, ia mampu membuatkan pasaangan anda merasai perubahan keperkasaan anda. Ubah suasana ranjang anda dengan suasana yang segar dan penuh nikmat selepas ini 


VIMAX (MADE IN CANADA) - 
market price RM 329.00/1 bottle 30 capsules
jomkebom price RM 170.00/1 bottle -
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Pil VIMAX adalah herba tradisional yang diproses secara saintifik untuk memberi kesan yang sangat efektif yang bakal menjadikan anda lelaki TERHEBAT No.1. Ianya bukan sahaja membantu anda memanjangkan, malahan membesarkan zakar anda.  Ia juga dapat menaikkan keinginan sex anda serta meningkatkan kesihatan sex dan serta membantu anda mendapatkan ketegangan yang anda tidak akan kecewa. Pil VIMAX ini dihasilkan dari formula gabungan herba dari seluruh dunia untuk memberi kepuasan seksual anda.

NOTA: Kami tidak menjanjikan perubahan fizikal zakar anda secara segera.  Ini bergantung kepada cara pengambilan dan amalan makanan pil ini, serta saiz tubuh dan hormon anda. Disarankan meminum air yang banyak stelah mengambil kapsul VIMAX CANADA


VIMAX  MMC (60 CAPSULES)

Harga Jomkebom  RM 180.00/1 bottle 60 Capsules 
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Vimax Canada 60 capsule memberi penjimatan sehingga 50%.  Pek yang lebih menjimatkan, lebih nilai dan ekonomi.  Masih mengekalkan ramuan dan formulasi yang sama dengan Vimax Canada, melainkan perubahan  pada warna isi kandung kapsul Vimax 30 kapsul. (Nota : Disarankan meminum air yang banyak stelah mengambil kapsul VIMAX CANADA)


VIMAX Pills is a traditional herb scientifically processed to give a very effective impact that will make you MIGHTY man No.1. It not only helps you to increase your sexual performance, even enlarge your penis. VIMAX Pills is manufactured from a combination of herbal formulas from around the world to give you sexual satisfaction.

NOTE: We do not promise physical changes your penis immediately. This depends on how the pill intake and food practices, as well as body size and your hormones.  Disarankan meminum air yang banyak stelah mengambil kapsul VIMAX.






VIMAX ASIA - KAPSUL BIRU PUTIH  
market price RM 160.00/1 bottle
Jomkebom price RM100.00/Keluaran Buatan Bumiputra 100%
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Tidak seperti VIMAX Canada, VIMAX ASIA lebih kepada "instant" booster untuk memberi "semangat" dan bertahan lama ketika melakukan hubungan kelamin.


  • Memulihkan kemampuan seksual
  • Meningkatkan kemampuan seksual
  • Meningkatkan kemampuan ereksi
  • Memanjangkan kemampuan ereksi
  • Meningkatkan tahap hormon testeosterone sehingga 30%
NOTA: Kami tidak menjanjikan perubahan fizikal zakar anda secara segera.  Ini bergantung kepada cara pengambilan dan amalan makanan pil ini, serta saiz tubuh dan hormon anda.  Disarankan meminum air yang banyak setelah mengambil kapsul VIMAX POWER.
VIMAX Men2U/Power is a great herb product that is effective and efficient. Give advantages to provide "sexual vitality" and last longer during sex.
  • Restore sexual ability
  • Improve sexual ability
  • Improve the ability of an erection
  • Prolong erection capability
  • Testeosterone increase hormone levels up to 30%
NOTE: We do not promise physical changes your penis immediately. This depends on how the pill intake and food practices, as well as body size and your hormones.


CAT WOMEN - CECAIR PERANSANG SEKSUAL
Harga runtoh : RM80.00 x 3 botol ML
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Adakah isteri anda dingin seks? Atau anda yang dingin pada suami? Bagaimana nak meransang nafsu isteri anda atau bagaimana nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri yang dingin?
Jangan risau……

Produk perangsang nafsu terbaik masa kini….Cat Women Sex Drops….mengatasi masalah dingin seks..

Kesan :
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

Amaran :
Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
Hanya untuk pasangan yang sah.

Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Perhatian:
Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan,saudara mara,ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.

Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan sebotol Cat Women dalam gelas semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur…. pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi….lepas hajat……..Cat Women memang miaaauuuu….katanya.


Germany sex drops jika dicampurkan dengan Cat woman jadikan 2 in 1 amat memberangsangkan hasilnya.
Caranya: tuangkan germany masuk ke dalam botol cat woman.jadikan satu botol


 

GERMANY SEX DROPS

RM80.00 x 3 BOTOL 5ML

Germany Sex Drop

Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?


Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? 



Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu ,
atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri? Kami ingin berkongsi cerita dengan anda di sini:



Ramai wanita mengalami libido yang rendah tetapi wanita malu untuk mengakui bahawa mereka mempunyai masalah ini. Secara umumnya, hampir 40% wanita akan mengadu tentang libido yang rendah pada satu ketika dalam hidup mereka. Tetapi kerana wanita malu untuk mengakui, mereka tidak bercakap mengenainya dengan rakan-rakan mereka bahawa mereka perlu membantu untuk meningkatkan nafsu seks wanita.



Wanita di antara umur 30 dan 50 adalah lebih besar kemungkinan untuk mempunyai isu nafsu yang makin berkurang. Selain faktor umur, penurunan nafsu seks wanita di kalangan wanita boleh menjadi sama ada fizikal atau psikologi. 

Berikut adalah beberapa faktor fizikal yang menyebabkan libido yang rendah pada wanita:

Sebahagian daripada sebab-sebab psikologi bagi libido yang rendah di kalangan wanita adalah: tekanan, kebimbangan, kemurungan, waktu kerja yang panjang, penderaan seksual, tidak selesa atau menyakitkan pengalaman seks lalu atau masalah hubungan dengan pasangan.

Habis tu, tak kan anda nak tengok atau biarkan perkara sebegini berlaku, mungkin pada anda atau pasangan anda juga?


Anda harus bertindak sekarang!!! Saya ada bawakan berita gembira untuk suami isteri yang inginkan kebahagiaan dalam melayari alam rumahtangga. Kembalikan kenikmatan rumahtangga dengan produk terkini yang terbukti berkesan dan selamat!



Apa itu Germany Sex Drop?



Germany Sex Drop sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk melakukan hubungan seks. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan.


Germany Sex Drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. 5 ke 10 titik Germany Sex Drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air alcohol dan bergas (baca arahan sebelum menggunakan) Germany Sex Drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.


Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 5 minit dengan GERMANY SEX DROP!!

 



 

Untuk SELESAIKAN Libido atau masalah Sex Drive atau untuk Membangkitkan isteri atau pasangan anda  dalam 5 minit, kami memperkenalkan Germany Sex Drops untuk anda. Ini aman dan jauh lebih baik daripada banyak produk lain seperti Spanish Fly yang membantu untuk meningkatkan dorongan seks.







Ini adalah hasil yang boleh anda harapkan dengan mengambil Germany Sex Drops bagi peningkatan libido:-



  1. Meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks
  2. Lebih sering minat pada seks
  3. Waktu respon seksual, ghairah lebih cepat dan lebih sedikit masa untuk klimaks
  4. Sensasi seksual dan orgasme
  5. Stimulasi klitoris
  6. Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
  7. Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris
  8. Menjadikan ianya LEBIH  SCREAM !



Kandungan :

Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.



Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol malah tiada kesan sampingan



Kesan :

Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.



Cara Guna:

German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German sex drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali Air alcohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan) German sex drop dijamin selamat.

 

Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.


Amaran:
1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
3- Hanya untuk pasangan yang sah.
4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.






KAPSUL TUNJUK LANGIT (20 KAPSUL)
RM 75.00 SEKOTAK
Diluluskan oleh KKM: MAL 08031472TC
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Kapsul ini dapat :
  • Menambah tenaga seksual
  • Mengatasi masalah lemah tenaga batin untuk kembali muda
  • Menghilangkan kelesuan
  • Membina semula tisu-tisu badan
  • Meningkat keupayaan kehamilan
  • Mengaktif sel-sel tubuh badan
Khasiat
  • Anti penuaan 
  • Agent kecantikan
  • Menguatkan sistem perut, jantung, paru-paru & hati
  • Meningkatkan fungsi darah dari segi penyingkiran toksin
  • Menguatkan urat pembuluh darah
  • Mengawal tahap gula dalam darah

BAHAN AKTIF PENTING DALAM BUAH TUNJUK LANGIT

1.FLAVONOIDS

Bahan Flavonoids yang tinggi di dalam buah Mahogany mengandungi bahan enzim semulajadi yang dapat merangsang pembukaan pembuluh darah bagi melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan serta membekalkan nutrisi dan oksigen lalu bertindak sebagai enzim anti- pengoksidaan:-

Fungsi-Fungsi Utama
- Mengurangkan tahap gula dalam darah
- Menyeimbangi kandungan gula dalam darah
- Memperbaiki kelancaran peredaran darah
- Menyingkirkan redikal bebas dalam tubuh badan
- Memperbesarkan dan menguatkan keanjalan saluran darah
- Mengurangkan kandungan kolestrol yang tidak baik di dalam darah

2.SAPONINS

Saponins di dalam buah TUNJUK LANGIT dapat mengurangkan lemak dan kolesterol pada dinding saluran darah bagi
melancarkan perjalanan darah. Keadaan ini akan membantu menguatkan fungsi jantung di mana peningkatan sistem imuniti
dan pengurangan tahap pembekuan gula dalam darah akan berlaku. Kandungan bahan Saponins yang tinggi ini juga boleh
didapati di dalam makanan herba yang disanjungi dunia iaitu herba Ginseng Panax:-

Fungsi-Fungsi Utama Saponins
- Mempertingkatkan daya tubuh badan (daya imuniti)
- Merangsangkan perembesan insulin dari pankrias
- Mempertingkatkan fungsi pembinaan darah
- Menangani kekejangan otot di dalam saluran pernafasan
- Melancarkan sistem saluran pernafasan
- Mempertingkatkan daya penghasilan sperma kaum lelaki
- Memperbaiki sistem peredaran darah
- Menyah toksid dalam badan (detoksifikasi)
- Mengelakkan kemabukan dan keracunan
- Mententeramkan fikiran dan otak
- Menghilangkan kelesuan minda
- Melambatkan proses penuaan
- Memperbaiki insomnia
- Menguatkan hati

3.BITTER ALKALOIDS

Di dalam buah TUNJUK LANGIT adalah unsur organic yang mempunyai sifat perubatan semulajadi. Buah TUNJUK LANGIT
adalah amat pahit jika dimakan begitu sahaja. Rasanya pahit adalah disebabkan oleh kandungan bitter alkaloids yang tinggi
di mana ia membuatkan darah di dalam badan berasa pahit dan membantutkan pertumbuhan pelbagai jenis virus dan bakteria
yang menjadi penyebab utama kepada pelbagai jenis penyakit. Ini akan membantu pembinaan secara matang sel-sel darah
putih di dalam tubuh manusia untuk memperkukuhkan sistem imunisasi tubuh badan bagi menghalang dari serangan
organisma-organisma yang tidak baik.

Harga  Tunjuk Langit Soluble - RM 75 ( 20 biji ).





SEMENAX (MEMEKAT AIR MANI)
market price RM280.00/1 bottle
jomkebom price RM190.00/1 bottle
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Pills SEMENAX adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma yang berkualiti secara semulajadi.  Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali, ianya bagus untuk mendapatkan sperma yang berkualiti.  Semenax adalah jawapan buat anda.  Khasiat SEMENAX air mani lebih banyak setiap kali anda terpancut.




SEMENAX is a sexual enhancement supplement aimed to help men gain semen volume and increase sexual please when they orgasm.  Men have used this already popular supplement worldwide for many years and this is credit to its achievement.  More powerful orgasms will provide you and your partner with more pleasure and restore your confidence in yourself in the bedroom.




All the ingredients in SEMENAX have been specifically chosen for their properties to enhance male performance during sexual activities.  It is primarily made up of herbs and amino acids, which considerably increase semen production and volume.  When you ejaculate, the muscles in your penis contract to eject semen.  The more semen you have, the longer the contractions you have, and therefore your orgasms last longer and more powerful.





EXTENZE NO. 1 DI USA
Market price RM 300.00/ 1 pack 30 Kapsul
Jomkebom Price RM170.00 - save RM 130.00
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Apa Penyelesaian kepada masalah Lelaki yang mempunyai Zakar Kecil, Pendek, Lembik serta tidak berfungsi normal







Dengan berjuta-juta pengguna yang telah mencuba kapsul Extenze, Extenze cepat mencapai jualan No. 1 terbaik dan dipercayai Male Enhancement semulajadi di pasaran.  Kejayaannya telah sudah memaparkan melintasi pelbagai spektrum seperti di pelbagai media.

Ada satu alasan yang sederhana dan logik mengapa Extenze menikmati perhatian seperti itu - it works?
NOTE: We do not promise physical changes your penis immediately. This depends on how the pill intake and food practices, as well as body size and your hormones.





VIGRX PLUS NO. 1 DI USA
market price RM 300.00/1 Pack 60 kapsul
Jomkebom price RM170.00/1 Pack 60 kapsul - save RM 130.00
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu…
  • Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
  • Menambah Stamina Seks Anda.
  • Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!
Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan Vigrx Plus, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.

Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.
Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.
Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.
Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.
Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.

Jangkamasa Perubahan Selepas Pengambilan Vigrx Plus

Bulan Pertama: Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Vigrx Plus pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.
Bulan Kedua: Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.
Bulan Ketiga: Sekarnag bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.
Bulan Keempat-12: Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus, lebih bagus hasilnya.
Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus mengikut sukatan yang disarankan.



Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus
  • Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
  • Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
  • Menguatkan zakar
  • Membantu pengaliran darah dizakar.
  • Menambah hormon kelakian
  • Menambah stamina lelaki
MACA TONGKAT ALI EXTRA
RM 90.00

Maca Tongkat Ali ialah candy manis (berbentuk serbuk seperti glokosa) dan berperisa strawberi. Cara makan Maca Tongkat Ali ialah dengan cara memasukkan ke dalam mulut (dibawah lidah) dan ianya boleh hancur dalam sekelip mata sahaja iaitu tak sampai 30 saat. Ianya bertindak pantas dan cepat meresap masuk ke dalam tubuh badan kita disebabkan ianya berbentuk GLUKOSA. 

Kegunaan Maca Tongkat Ali ialah untuk melancarkan perjalanan darah. Ianya bertindak pantas dan meransang nafsu seks bagi lelaki dan wanita. Selepas 15 minit memakan Maca Tongkat Ali tindakbalas berikut akan mula berlaku antaranya yang dikongsikan oleh penguna:

#Kepuasan Suami Isteri. 
#Bertenaga dan bersemangat.
#Mudah terangsang. 
#Kesannya berlanjutan sehingga 3 hari.. sungguh hebat..
#Hebat Tahap ketegangan.
#Kuat daya kemutan.
#Kurang naik (lembik). 
#Lemah tenaga batin. 
#Kurang eraksi atau susah nak tegang. 
#Kepuasan berlulang -ulang. 
#Panjang waktu bertahan dan melambatkan pancutan mani. 
#Berganda nafsu keintiman. 
#Melancarkan peredaran darah. 
#Mengelakkan osteoporosis. 
#Mempertingkatkan kecergasan dan tenaga.
#Mahukan prestasi seks yang lebih.
#Meningkatkan sistem kekebalan tubuh.
#Menambah Air Mani.
#Yang dingin melakukan hubungan Seks akan pulang pulih seperti sediakala.

POWDER CATUABA - Terbukti hebat diranjang
RM 90.00 (9 sachets)


CATUABA NOURISHING ESSENCE



Satu Asimiliasi Daripada Ilmu Purba Dan Moden Dilengkapi Dengan Penyelidikan Saintifik Yang Terbukti!




Catuaba Nourishing Essence Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!



Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, Catuaba Nourishing Essence Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, Catuaba Nourishing Essence dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah!

Kesan-kesan Pemulihan Yang Akan Terjadi Bila Mengamalkan Catuaba



Ter


     

Evo-7 (Amat sesuai kepada golongan Diabetes)
Rujukan : http://ev0-7.blogspot.com/

market price RM 180.00/1 Kotak
jomkebom price RM160.00/1 Kotak - save RM 20.00
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258


Masalah kepada pesakit DIABETES mengenai masalah seksual dapat dihadapi. SATU sachet sudah cukup memberi kebahagian anda walaupun usia menjangkau 70 tahun.  Antara KEBAIKAN Evo-7 adalah
1. Mempercepatkan pengaliran darah
2. Melawaskan pembuangan air kencing
3. Anti pembesaran prostat
4.Meningkatkan daya seksual lelaki
5. Menurunkan kolestrol


Sijil Pengkelasan Produk Disertakan Di bawah








Tribulus Juice Exract (Amat Sesuai Kepada Golongan Diabetes)
Rujukan : http://tribulusjomkebom.blogspot.com/
market price RM 30.00/2 Sachet
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Isteri anda merana kerana daya seksual anda yang lembik dan tidak bertenaga.  TRIBULUS JUICE EXRACT adalah serbuk penawar bagi mengatasinya. KETEGANGAN ZAKAR YANG TIDAK DAPAT DIKAWAL DENGAN SEKELIP MATA SELEPAS PENGAMBILAN TRIBULUS JUICE.

Cuba TRIBULUS JUICE EXRACT hari ini.  Buktikan kelakian anda bahawa anda lelaki sejati. TRIBULUS JUICE pastikan LELAKI BOLEH.


Sijil Laporan Produk Disertakan Di bawah


PACAK LANGIT.. HEBAT
market price RM 70.00/1 Pack 10 kapsul
jomkebom price RM50.00/1 Pack 10 kapsul - save RM 20.00
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258


Ubat Pacak Langit DI DALAM PACKAGING BARU ADALAH AMAT HEBAT.  Pada asalnya adalah gabungan akar-akar kayu yang perlu direbus selama sekurang-kurangya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang.  Dengan perkembangan zaman, Pacak Langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar-akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk. Maka lahir kapsul pearl yang menjanjikan kehebatan diranjang bermula.

Hanya sebiji sahaja untuk:

Merawat kegagalan erektil

Merawat Pancutan Pramatang
Meningkatkan libido
Meningkatkan pengeluaran air mani
Memanjangkan tempoh ereksi
Merawat masalah Prostate
Membersihkan buah pinggang
Meningkatkan tenaga dan stamina

Pacak Langit Pearl dihasilkan dengan 100% herba asli yang dijamin tidak membawa sebarang kesan sampingan malah ianya selamat untuk semua peringkat umur dan juga selamat walaupun anda mengalami masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.  Teruskan membaca untuk mengetahui senarai bahan - bahan yang digunakan untuk menghasilkan mutiara hebat ini!




ORIGINAL VAKOOU AMERICA
market price RM 150.00/1 box
jomkebom price RM 50.00 - save RM 100.00
Harga Runtoh : RM 100.00/3 pcs
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

Seluar dalam yang memberikan penjagaan kepada alat sulit lelaki.  Amat sesuai dipakai dan memberi keselesaan anda.  Ia juga dapat menyuburkan alat sulit lelaki dengan magneti yang terdapat pada seluar berkenaan.




PL GEL TAHAN LAMA (SIZE 2ML)
market price RM 60.00 (1box)
jomkebom price RM 25.00
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258


Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa Buku - Hanya dengan Sapuan Gel - 100% herba Asli - Tanpa ubatan kimia. Hasil segera yang berkekalan selamanya.




BSY NONI BLACK HAIR
market price RM 250.00 ( 1box/20 sachets)
jomkebom price RM 120.00
Harga Runtoh : RM 100.00 sekotak
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258


Menjaga kesihatan rambut di samping menjadikan uban anda menjadi hitam.  Menjadikan rambut sihat di samping merawat rambut yang mudah beruban.  Pilihan wanita kini bagi mencantikan rupa wajah mereka.  Wajah tampak menjadi semakin muda.

Noni Black Hair Magic


  • Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut.  Intipati semulajadi tulin daripada Polygonum Multiflorum Thunb, ginseng untuk memulihkan kesihatan akar rambut yang beruban bila kerap digunakan.  Akan menghitamkan rambut anda semula melalui pemulihan terapi ginseng dan Noni.  Keberkesannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada produk lain di pasaran.
  • Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaannya. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan di mana saja.  Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akhir rambut.  Gunakan 20ml (satu sachet) untuk setiap kali penggunaan.
  • Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi.  Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban yang merunsingkan anda.
  • Berkesan dalam tempoh 7-10  minit sahaja.  Digalakkan penggunaan 2 atau 3 kali dalam sebulan untuk terapi rmbut dan kulit kepala yang bermasalah.





\PRO EXTENDER (PENIS ENLARGEMENT)
market price RM 190.00 ( 1 set)
jomkebom price RM 100.00 x 1 set
Contact : Rizal 0126670671 / Arif 0172918258

MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKEKALAN.


ProExtender akan memanjang dan menambah ukur lilit zakar anda menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan.  Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar.  Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

ProExtender mempunyai 2 batang rod yang berisi spring.  Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewatu menegang), satu bendtuk daya atau tarikan akan dikenakan pda zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Power Extender).







ProExtender mampu menambahkan kepanjangan zakar anda kepada beberapa inci mengikut kepanjangan yang anda idam-idamkan selama ini. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya, seterusnya menghasilkan kesan yang berkekalan!

Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

jomkebom  Sila hubungi Rizal 012 6670671 (HQ)
                             1.  Along 0172918258

 bagi mendapatkan pertanyaan lanjut.  Sekian, terima kasih.


jomkebom  Please contact Rizal at 0126670671 (HQ) or email to jomkebom@gmail.com


                             1.  Along 0172918258 
                      
for further inquiries. Thank you



Acc. no. 162076601073

Nota:  Segala penerangan di atas adalah melalui maklumat yang diperolehi daripada beberapa website bagi setiap produk berkenaan.  Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya penggunaan produk ini menjejaskan kesihatan anda.  Harap maklum.\

Peringatan : Khusus kepada pasangan yang bernikah sahaja. ZINA HARAM DI SISI AGAMA ISLAM.